Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Настасівська громада» (код ЄДРПОУ: 04393568) був реорганізований і увійшов до складу Великоберезовицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Настасівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Великоберезовицької громади

Привітання з Різдвом Христовим

Дата: 06.01.2020 17:00
Кількість переглядів: 2088

Фото без опису

Дорогі друзі, колеги, жителі Настасівської громади!
Сердечно
вітаю вас із 

Різдвом Христовим!

   
  
Щиро дякую всім, хто доклав немало зусиль для розвитку та процвітання нашої громади у 2019 році: духовенству, компанії "Агропродсервіс", підприємцям, депутатам, виконавчому комітету, керівникам та працівникам бюджетних установ, колективу сільської ради, молоді, всім, кому небайдужа доля нашої громади - низький уклін!

   У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своїх родин, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

   Нехай же новорічні та Різдвяні Свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

  Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найзаповітніших мрій та помислів. Нехай цьогорічне  Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік.

 Найтепліші вітання українським воїнам, які мужньо захищають українську землю. Бажаємо всім мирного неба над українською землею, родинного затишку і тепла, любові й щастя! Нехай яскрава Вифлеємська зірка осяє волелюбному українському народу нелегкий шлях боротьби за утвердження могутньої європейської держави й подарує всім нам єдність, принесе в кожен дім мир, добро і злагоду! 

   Щиро зичу вам, дорогі друзі, щастя, добра і злагоди. Нехай осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Будьмо будівничими добрих справ на користь України!

    Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному Любові та Віри. Подаруємо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

 

  Христос Рождається!  
   Славімо Його!

 

З повагою, 

Настасівський

сільський голова

Микола ЗЛОНКЕВИЧ


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано