Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Настасівська громада» (код ЄДРПОУ: 04393568) був реорганізований і увійшов до складу Великоберезовицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Настасівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Великоберезовицької громади

Кількість безробітних громадян у Тернопільському районі та їх працевлаштування (станом на 01 березня 2020 року)

Дата: 16.03.2020 11:58
Кількість переглядів: 346

Кількість безробітних громадян у Тернопільському районі та їх працевлаштування (станом на 01 березня 2020 року)

Протягом лютого 2020 року у Тернопільський міськрайонний центр зайнятості в пошуках роботи звернулися 162 особи з числа проживаючих в Тернопільському районі. Чисельність незайнятого населення, що перебували на обліку протягом січня - лютого 2019 року з урахуванням зареєстрованих на початок року склала 748 осіб.

Станом на 01 березня 2020 року на обліку в центрі зайнятості перебували 511 незайнятих громадян, що проживають в Тернопільському районі, з них - статус безробітного мали 227 осіб. Жінки складають 56,0 % від загальної чисельності безробітних. Відсоток молоді до 35 років серед безробітних складає 35,0 %.

В результаті вжитих заходів активної політики зайнятості, за січень – лютий 2020 року за сприянням Тернопільського міськрайонного центру зайнятості на вільні та новостворені робочі місця працевлаштовано 187 незайнятих громадян, з числа осіб, що проживають в Тернопільському районі.

Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» щодо організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, у січні – лютому 2020 року у роботах тимчасового характеру приймали участь 2 незайнятих громадян.

За два місяці 2020 року 4 суб’єкта підприємницької діяльності, які юридично зареєстровані у Тернопільському районі прийняли на роботу 4 безробітних громадян з компенсацією витрат роботодавцю у розмірі єдиного внеску.

 

Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано