Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Настасівська громада» (код ЄДРПОУ: 04393568) був реорганізований і увійшов до складу Великоберезовицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Настасівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Великоберезовицької громади

Увага! Увага! Шановні клієнти служби зайнятості!

Дата: 11.08.2020 09:24
Кількість переглядів: 1826

увага.jpg

З 12 серпня 2020 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості відновлює роботу прийому громадян безпосередньо у приміщенні. 

Прийом здійснюватиметься обов’язково з дотриманням всіх санітарних та протиепідемічних заходів відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України. До приміщення міськрайонного центру зайнятості допускаються працівники та відвідувачі тільки в респіраторі або захисній масці, очікування в приміщенні або на вулиці повинно відбуватися з дотримання принципів соціального дистанціонування — 1,5 м.

 

Нагадуємо, що безробітні, які були зареєстровані під час карантину онлайн(дистанційно) ( за винятком тих, які подавали заяви через портал “Дія” із затвердженням кваліфікованим електронним підписом) повинні при особистому відвідуванні служби зайнятості надати оригінали своїх документів.

 

Для осіб, які хочуть зареєструватися у службі зайнятості!

За допомогою електронної черги на сайті Тернопільського обласного центру зайнятості Ви можете самостійно, забронювати час для відвідування з метою реєстрації.

Також продовжує роботу портал «Дія», через, який фахівці і надалі будуть опрацьовувати надіслані електронним шляхом документи для реєстрації і надання статусу безробітного, призначення допомоги по безробіттю та пошуку місця праці. 

Індивідуальні та групові заходи активної підтримки безробітних організовуватимуться з врахуванням рівня епіднебезпеки поширення коронавірусу.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися за телефонами Тернопільського міськрайонного центру зайнятості:

(0352) 52-34-41,   25-24-69,   52-34-03,   25-25-01 – для населення

(0352) 23-51-46,   52-71-35,   52-44-47,   52-74-52 – для роботодавців


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано